Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının amelî standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tespit etmek dâhilin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın vakaları biraşkın mimarida en sık içinlaşılan ve ciddi tehlikelere reçete harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlanması lakinçlanır.

Yangına karşı güvende sürdürmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların hayat eminğini sağlamak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Yangın veya ivedi durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Kapının bediiyat örgüsı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını başlıca meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla malik tamamlanmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Yangın bapları; son kerte muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine bucak bulur. Tam bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş başüstüneğu yangın kapısı performansa fallarak testi yapan oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en makul paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page